KÖK & form

Väla Centrum ingång 4 & 5
Helsingborg

042-20 53 03

Skicka mail
Öppet
Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Välkommen till Din Önskabutik på Väla

Vi tillhör en frivillig inköpsorganisation ÖNSKA och vi säljer ett handplockat sortiment anpassat till dig som är inredning- och matintresserad. Du som tycker om praktiska, användbara, funktionella och vackra saker i hemmet och i synnerhet i köket.

DET DUKADE BORDET

röd talrik bruka

Vi säljer matservisen Colour, designad av Bruka, tillverkad och handmålad i Portugal. Servisen finns i 8 färger, som mattallrik, assiett, pastatallrik, 3 olika typer av koppar och muggar samt ett flertal olika uppläggningsfat och skålar, totalt 15 delar.

BRA ATT HA I KÖKET

sagaform

Köksprylar som knivar, grytor, skärbrädor, kaffemaskiner, brödrostar, termosmuggar, konservöppnare, bakformar mm ja i stort sett allt man kan önska sig i ett modernt kök.

Många produkter är både praktiska och funktionella att använda, även vackra att titta på och ha framme i sitt hem.

DELIKATESSER OCH SMAKUPPLEVELSER

marmeladburkar

Givetvis måste en köksbutik även sälja mattillbehör och andra smakförhöjare. Vi säljer många olika sorters teér, och du kan givetvis välja mellan olika typer av olivoljor, balsamicos och kryddor, men också curder och marmelader. I butiken finns ett stort utbud av olika kaffesorter både malet eller i hela bönor, och som pods eller kapslar.

MILJÖ OCH INSPIRATION

kudde linum

För att få ihop en spännande och inspirerande miljö har vi valt att sälja textiler, lampor och små möbler. Du kan välja på många olika tabletter, dukar och servetter men också kunna köpa en lampa eller ett bord eller en stol.