​zwilling

ZWILLING-berättelsen började den 13 juni i tvillingarnas tecken. Därför är vår logotyp en uppsättning tvillingar.

År 1731 registrerade Peter Henckels det nu världsberömda ZWILLING som ett varumärke med Cutlers Guild of Solingen och la då grunden för ett internationellt företag.

Trots att vår logotyp har förändrats lite under åren och den lilla knivtillverkaren blev en global kulinarisk ledare så har våra kvalitetsstandarder aldrig förändrats. Det är faktiskt raka motsatsen, vår kvalitetsstandard har blivit en tradition, tillsammans med så mycket annat.

Den vita ZWILLING-symbolen på en röd bakgrund är idag ett uttryck för en sofistikerad livsstil. Vare sig man pratar om högkvalitativa köksprodukter, bestick eller kokkärl.

Under åren har vi utvecklats till uppfinnare. Vi uppfann till exempel ishärdningsprocessen för FRIODUR®-blad för att uppnå en optimal grad av hårdhet i stålet på köksknivar.

Den enastående framgången hos ett av de äldsta varumärkena i världen är baserat på kundtillfredsställelse, som korsade nationella gränser på ett mycket tidigt stadium.

Produkterna är innovativa och har hittills ställt internationell standard, eftersom de alltid är anpassade till kundernas önskemål.

Kök & Form Önska 

Väla Centrum ingång 4 & 5

Marknadsvägen 9

​260 36 Helsingborg